Transport valori

Serviciul de transport valori oferit de  Romguard are ca obiect transportul unor colete sigilate  de importanta deosebita in contul tertilor. Coletele pot fi de diferite greutati si marimi si pot contine valori, bani sau titluri asimilabile. Societatea noastra se angajeaza sa  le transporte dintr-un loc in altul pe teritoriul Romaniei, pe trasee stabilite, pe baza ordinelor precise de ridicare si livrare date de clienti. Pentru acest serviciu firma pune la dispozitie:

    - mijloace blindate proprii, aprobate de autoritatile competente;
    - personal propriu, selectat in mod adecvat, pregatit, inarmat in mod corespunzator si avizat de autoritatile competente;
    - polita de asigurare pentru acoperirea riscurilor care deriva din orice tip de pierdere sau dauna, provocata sau cauzata de oricine si din orice motiv.

Valorile transportate trebuie asezate in colete aprobate de Beneficiar si de societatea noastra, sigilate si insotite de documentatia care sa le ateste continutul, semnata de persoana responsabila. Seful echipajului poate sa refuze transportul coletelor care nu indeplinesc aceste conditii.

Echipajul mijlocului de transport valori va fi format din 2-3 agenti de paza, instruiti in mod adecvat, dotati cu uniforme, arme de foc si sisteme tehnice de legatura. Mijloacele blindate sunt in permanenta legatura radio cu Dispeceratul nostru operativ.